1-ша Міжнародна виставка автотранспорту для бізнесу
18 - 20 серпня 2020 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

На Volkswagen Комерційні автомобілі діють спеціальні ціни і легке фінансування від 0,01%

news
Volkswagen Комерційні автомобилі підготував легкі ціни на якісні автомобілі для спеціальних цілей. Автомобілі вже доступні в Україні на спеціальних умовах з фінансуванням від 0,01% річних на авто зі складу *. Настільки вигідна кредитна пропозиція для Volkswagen Комерційні автомобілі є вперше.
Легкі ціни на важкі авто
В Україні знижено ціни на весь склад Volkswagen Комерційні автомобилі, знижки в гривневому еквіваленті в середньому складають до 55 тис грн.

Crafter Kasten - автомобіль нового виміру: практичний, економічний, інноваційний. Коли ми говоримо про Volkswagen Crafter, перед усіма цими визначеннями можна сміливо ставити приставку «самий».

Volkswagen Transporter Kasten і Kombi ідеальні міські фургони, створені для найрізноманітніших цілей: місткі та маневрені, як звичайний легковий автомобіль.

Volkswagen Multivan і Caravelle преміальні вени для сім'ї і повсякденному житті.

Окремо варто відзначити Volkswagen Amarok з постійним повним приводом 4Motion, що є улюбленцем чоловіків протягом 4-х років. Адже його завдання номер один - доставляти водієві задоволення. Відзначимо, що для деяких версій Amarok, наприклад Volkswagen Amarok Rancho, знижки досягають 288 тис грн.

Легке фінансування на важкі авто

Купуйте зараз з фінансуванням від 0,01% річних на перший рік фінансування з першим внеском від 30% **.

* Сума вказана в національній валюті станом на 05.06.2020 р. За комерційним курсом АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК". Дана сума є орієнтовною. За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до офіційних дилерів Volkswagen (Фольксваген) в Україні.

** Пропозиція дійсна до 31.08.2020, фінансування в гривні, аванс від 30% вартості авто, термін на 1 рік, з другого року річна ставка - 18,99%. Послуги фін лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (ліцензія розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017). Кредитує ТОВ «Порше Мобіліті» (ліцензія розпорядження Нацкомфінпослуг № 2199 від 01.06.2017)

Джерело