1-ша Міжнародна виставка автотранспорту для бізнесу
27-30 травня 2020 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

"Нова Пошта" планує інвестувати в розвиток 100 млн доларів за рік

news

Керівництво компанії "Нова Пошта" запланувало інвестиції в розвиток на 2020 рік в розмірі 100 мільйонів доларів.

Про це, як повідомляє ЦТС, написав співзасновник компанії "Нова Пошта" Володимир Поперешнюк на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, компанія планує побудувати другу чергу Київського інноваційного центру. "У цьому році ми запустимо другу чергу Китай (Київський інноваційний центр), підвищивши потужність до 50 (з перспективою навіть до 60) тисяч посилок в годину. Плануємо побудувати 4 великих інноваційних центру (Бровари, Дніпро, Одеса, Харків) з автоматизованою сортувальної системою ", - заявив Поперешнюк.

"Потужності кожного складуть до 20 тисяч посилок в годину. Також побудуємо, оновимо та оснастимо сучасним обладнанням десятки інших терміналів в містах України", - додав він.

Поперешнюк також повідомив про плани будівництва першого вантажного терміналу з роботизованою системою сортування палет і великогабаритних вантажів.

Також компанія планує протягом 2020 розвивати нові мобільні додатки, а також закупити скутери, пікапи, мікроавтобуси і міжміські контейнери.

"Велика частина інвестицій піде на IТ і розвиток мобільних сервісів ... Поки всі чекають інвестицій з Давосу, внутрішні інвестори вже вкладають в Україну", - написав Поперешнюк.

Нагадаємо, раніше ЦТС писав про те, що група компаній "Нова Пошта" припинила повноваження голови наглядової ради Ігоря Трояна в зв'язку із закінченням терміну їх дії, призначивши на цю посаду члена наглядової ради Володимира Савчука.

Джерело